Podijeli objavu

Yoyce Vieira se uputila na policiju, prijavila muškarca, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog spolnog uznemiravanja na javnom mjestu

Upozorila ga je da prestane to činiti pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je odbio i još k tome dobacio seksistički komentar. Muškarca koji je masturbirao u javnosti pred njom i njezinom kolegicom dok su pozirale ispred fotoaparata je udarila, a kada joj je ovaj vratio, potpuno ju je obuzelo i isprebijala ga k’o vola u kupusu.

Brazilska amaterska MMA borkinja Joyce Vieira (27), poznata i pod nadimkom Princeza Fiona te vlasnica crnog pojasa u BJJ-u, “izrepetirala” je seksualnog manijaka, koji je potom pobjegao, a nakon što se cijeli incident smirio, Joyce je saznala da je manijak masturbirao i pred 12-godišnjom djevojčicom.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru
Isprebijala manijaka jer je pred djevojčicom (12) masturbirao 1

Maria@mariamariasabe

Joice Vieira, una luchadora, golpeó a un acosador que se masturbaba cuando ella y una amiga posaban para tomarse fotos

Broj osoba koje o tome govore: 43

Uputila se na policiju, prijavila nemili događaj, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog spolnog uznemiravanja na javnom mjestu.

– Nažalost, posljednjih mi se dana javilo puno žena koje su mi kazale da su se našle u sličnim situacijama i da su se bojale prijaviti svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prešutjele iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama – rekla je Brazilka.

 

Podijeli objavu