Podijeli objavu

Pretežno vedro i iznadprosječno toplo prognozira za subotu Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar na kopnu slab, na krajnjem istoku povremeno umjeren sjeveroistočni. Uz obalu ujutro slaba do umjerena bura, a tijekom dana zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura od 19 do 24 stupnja Celzijeva.

Poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi, javlja HAK.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama bit će 20. travnja od 15 do 23 sata i 22. travnja od 14 do 23 sata. Zabrana se odnosi na državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj)…itd., ali na autocestama i na državnoj cesti DC1, zabrana nema.

Danas 7 do 21 sat na DC8 kod Karlobaga te na DC106 u blizini luke Žigljen zbog snimanja filma vozit će se usporeno, a promet će povremeno regulirati prometna policija od 3 -5 minuta. Po izvješću HAK-a u 7 sati, kolona teretnih vozila na autocesti A3 ispred graničnog prijelaza Bajakovu proteže se oko 7 km. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Dana trajekt na liniji 631 Split – Supetar će isploviti iz luke Split u 21,30 umjesto u 20,30 sati.

Podijeli objavu