Podijeli objavu

Više od stotinu volontera pretraživalo je područje Novog Harrisburga tražeći bilo kakve tragove

Tijelo 14-godišnjeg dječaka pronađeno je u plitkom grobu šest dana nakon što je nestao u Ohiju, SAD. Istraživači su u petak ujutro pronašli posmrtne ostatke Jonathona Minarda na jednoj farmi u Washingtonu, javlja Daily Mail.

Tinejdžer je posljednji put viđen prošle subote u društvu svojega 29-godišnjeg prijatelja. Prijateljeva obitelj posjeduje mljekaru i njih su dvojica proveli subotnje poslijepodne u mužnji krava na imanju, stoji u izvješću.

Dječak je zapaljen

Istraživačima je rečeno kako se Minard žalio da ga boli zub te je nazvao majku da dođe po njega. Međutim, dječakova majka tvrdi kako takav telefonski poziv nije primila. U srijedu je policija otkrila kako je komunicirala s osobom uključenom u slučaj te ga identificirala kao 29-godišnjeg muškarca s kriminalnim dosjeom, no nije otkrila je li riječ o spomenutom dječakovu prijatelju iste dobi.

Tu su osobu dvaput ispitivali, a navodno je i pristala na poligrafsko testiranje, da bi se kasnije predomislila. Iz Šerifova ureda u Ohiju potvrdili su na Facebooku da pronađeno tijelo na farmi pripada nestalom Jonathonu Minardu, kojega su “pokopali plitkom grobu”. U objavi stoji kako je tijelo poslano na autopsiju, a rezultati se očekuju za nekoliko tjedana.

Obitelj javno preklinjala

Ranije ovoga tjedna, više od stotinu volontera pretraživalo je područje Novog Harrisburga tražeći bilo kakve tragove o dječaku. Volonterima su se priključili i policajci, koji su uz pomoć dronova, zrakoplova i ostale opreme tražili nestalog tinejdžera, ali bez uspjeha.

NA FARMI PRONAĐENO TIJELO DJEČAKA (14): Šestodnevna potraga okončana najjezivijim mogućim scenarijem 1

Milardova teta nekoliko je puta javno molila za informacije o svojemu nećaku. “Molimo vas, preklinjemo vas”, kroz suze je zavapila u utorak na televiziji. Zasad nije poznato što je policiju uputilo na farmu na kojoj su u petak pronađeni tinejdžerovi ostatci.

 

Podijeli objavu