Podijeli objavu

Policija u Modriči jučer je identificirala maloljetnu osobu s područja te općine, za koje postoji osnov sumnje da je u noćnim satima, upravljajući putničkim automobilom, udarilo pješaka i pobjeglo s lica mjesta prometne nesreće.

-Maloljetnik je, oko 03.30 sati, na lokalnom putu u mjestu Čardak, vozilom marke „VW golf“ udario pješaka inicijala P.I. (1970.), s područja Modriča, nakon čega se udaljio s lica mjesta ne pružajući pomoć povrijeđenom – priopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

P.I. je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Modriča, nakon čega je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na liječenju.

Izvršenim alkotestiranjem, kod povrijeđenog pješaka je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,36 g/kg.

Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj će biti dostavljeno izvješće o izvršenim krivičnim djelima ugrožavanje javnog prometa, nepružanje pomoći osobi povrijeđenoj u prometnoj nesreći i izazivanje opće opasnosti.

Iz Policijske uprave Doboj apeliraju na sudionike u prometu da poštuju prometna pravila i propise, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge sudionike u prometu, piše Fena.

Podijeli objavu