Podijeli objavu

Tara Thaller (21) i Dino Jelusić (26) pobijedili su ovog vikenda u osmoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju’, a nakon što su se ‘slegnule’ emocije, zahvalili su se navijačima na društvenim mrežama.

– Ovaj rollercoaster ne bi bio ni približno isti da nije bilo talentiranog, divnog, dragog, i sad već izmučenog i pospanog Dine. Imaš 11 od mene – napisala je Tara. Dodala je da nije vjerovala kako će u ovom showu doživjeti tako velik uspjeh te istaknula da je za sve to zaslužan njezin mentor.

– Ponajviše hvala mom mentoru, ali prvenstvenu prijatelju Dini Jelusiću – istaknula je Thaller. I Dino je pohvalio svoju pjevačku partnericu te nije štedio na komplimentima, piše 24 sata.hr.

– Počašćen sam što sam u svojem prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak – napisao je.

Čestitao je i drugoplasiranim kandidatima, Bojanu Jambrošiću i Ashley Colburn te dodao kako u finalu nitko nije bio opterećen pobjedom.

– Rekli su nam da će se razviti kompetitivnost, ali kod nas se to nije dogodilo i ostali smo jedna velika vesela družina – poručio je Dino.

Podijeli objavu