Podijeli objavu

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevu u tijeku je istraga nakon incidenta u kojem su, prema navodima u medijima, nepoznate osobe jutros bez sigurnosnih provjera ušle na aerodromsku pistu.

Glasnogovornica Međunarodnog aerodroma Sarajevo Sanja Bagarić izjavila je Feni jedino “da je istraga u tijeku”.

– Sve što mi za sada možemo reći je da je istraga u tijeku, na terenu je tužitelj nadležnog državnog tužiteljstva uz suradnju Granične policije BiH i svih ostalih nadležnih aerodromskih službi. Više informacija bit će poznato tijekom dana – kazala je Bagarić.

Kako je izvijestila televizija N1, nepoznate osobe ušle su na pistu aerodroma, prije polijetanja aviona Austrian Airlinesa za Beč. Reagirala je Granična policija i uhapsila osobe koje su bez sigurnosnih provjera ušle u prostor Aerodroma.

Putnici na Međunarodnom aerodromu Sarajevo već su bili ukrcani u avion kada su primijećene nepoznate osobe koje su na pistu ušle bez sigurnosnih provjera. Uslijedila je brza reakcija policije, a putnici Austrian Airlinesa na liniji Sarajevo-Beč su napustili avion te je uslijedio kontradiverzijski pregled, javila je N1.

Podijeli objavu