Podijeli objavu

“Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila s kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla naravno svojim putem. Od tada gubi joj se svaki trag…”, napisala je kćer

Željka Mendek je 20. travnja krenula iz Zagreba prema Beču, ali joj se za vrijeme puta izgubio svaki trag. Njezina kćer je na svom Facebook profilu zamolila da joj građani pomognu u potrazi za njezinom majkom te da joj se jave ukoliko su bili u istom autobusu s nestalom, kako bi lakše utvrdili što se zaista dogodilo.

“Ovo na slici je moja majka, Željka Mendek. 20.04. u ponedjeljak u 14:40h krenula je Flixbusom (linija N60) sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora prema Berlinu u koji nažalost nije stigla.
Na putu do Berlina bus je prolazio kroz Beč, Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na 4 stanice, Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor (ZOB) i Tegel Flughafen (airodrom).

Nešto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom, a mene osobno pokušala je dobiti preko messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer mi je zahtjev za poruku u messengeru stigao mi je kasnije. Gospođa mi je rekla je da je izašla u Beču te da je vidjela da je i moja mama također izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila s kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao jer je otišla naravno svojim putem. Od tada gubi joj se svaki trag.

Traže bilo kakvu informaciju

Nama se više nije javljala, niti na naše brojne pozive na mobitel niti putem interneta.

AKO JE NETKO OD VAS KOJI ČITATE BIO U ISTOM BUSU kao moja mama, ako ju je netko vidio bilo gdje i ima neku informaciju, bila bih vam do neba zahvalna da me kontaktirate putem messengera i Facebook-a.

Podijeli objavu