Podijeli objavu

‘Imate dvoje divne djece za poželjeti i onda se dogodi nešto ovakvo’, kroz suze je rekla majka

Siščanka S.B. (38) se bori za život u sisačkoj bolnici nakon što ju je u noći s četvrtka na petak u 4 sata ujutro nožem u vrat ubo njen dvije godine mlađi brat.

Napadač, koji je u tom trenutku bio pijan (1,67 promila alkohola u krvi), ostao je u stanu sve dok nije došla policija. U ranim jutarnjim satima izveli su ga u lisicama. Njegova sestra, koja je zadobila za život opasnu ozljedu, oporavlja se u Općoj bolnici Sisak. Za nju brinu liječnici na Jedinici intenzivnog liječenja.

‘Upropastio je svoj život, njen život…

“Imate dijete za poželjeti… Imate dvoje divne djece za poželjeti i onda se dogodi nešto ovakvo. Upropastio je svoj život, njezin život…”, kroz suze je rekla majka za Jutarnji.

Brat i sestra bili su u dobrim odnosima, a susjedi o cijeloj obitelji pričaju sve najbolje, i opisuju ih kao o vrlo skromne, poštene i dobro odgojene ljude. Hvale čak i sina.

Uvijek bi pozdravio, a ako je vidio da nekome treba pomoći odnijeti stvari do gornjih katova, pomogao bi”, rekli su nam susjedi.

Svemu kumovao alkohol

No razlog za napad krije se alkoholu.

“Dobro smo ga odgojili, bio je vrhunski nogometaš, no nikako nije mogao pronaći posao. Počeo je piti sam i nije imao mjeru. To ga je upropastilo”, kažu u obitelj za 24sata.

“On je već dva puta bio na liječenju od alkoholizma. Slali smo ga, i mi osobno, u Popovaču na liječenje. Nakon toga vratio bi se i bilo bi mu bolje. Suzdržavao se, no onda je opet, sam, počeo pomalo piti. Kad je trijezan, dao bi vam sve, no kad išta popije, pretvori se u potpuno drugu osobu”, govore kroz suze.

A takav je bio i te kobne večeri. Kako neslužbeno doznaje 24sata, došao je pijan u stan, a sa sobom je doveo i psa, za kojeg ukućani ne znaju odakle mu. Sestra je životinju navodno uzela u ruke, na što je brat poludio. Čekao je, najvjerojatnije, da svi zaspu te je nožem ubo sestru dok je spavala.

Podijeli objavu