Podijeli objavu

Odlazak frizeru, za mnoge znači opuštanje i uživanje, ali neki se ipak kada sjednu na stolac u omiljenom salonu ne ponašaju primjerenu. Frizeri vam nikada neće reći da ih smeta teflefoniranje ili vrćenje u stolcu, no mimo toga postoji cijela lista postupaka kojima ćete izluditi svojega frizera.

”Najgore mi je kada ste tu, a niste tu, jer vam pozornost oduzima telefon ili neka obiteljska drama”, rekao je Michael Silva frizer koji stilizira kosu Kim Kardashian.

“Molim vas, nazovite nas kako bi javili da ćete zakasniti. Nemojte se ljutiti, ako smo u međuvremenu primili nekog drugog. Svi zaslužuju poštovanje”, rekao je frizer manekenke  Karlie Kloss i glumice Lene Dunham, Matt Fugate. Sjedite li prekriženih nogu, to bi mogao biti problem te rezultirati neravno skraćenom ksoom, otkrio je frizer poznatih svjetskih dama Lacy Redway.

Čitanje magazina i pomicanje glave uz to, još je jedna od stvari koji izluđuju frizere, a to je pak otkrio stručnjak za bojanje kose Dainel Galvin koji kaže da mu tom radnom ispada kosa iz ruku pa šišanje traje dulje no što je nužno. Okretanje glave dok su škare u rukama, još je jedan od problema kojega je otkrila frizerka Jennifer Yepez.

”Prestanite blatiti onog poslijednjeg koji vas je ošišao. Mi se svi međusobno poznajemo i te se stvari vrlo brzo saznaju”, kaže frizer Matt Fugate, dok jedan od frizera iz salona Losi otkriva kako je iritantno kada tijekom friziranja klijenti prstima popravljaju frizuru jer tada strahuje da ih ne poreže.

“Doista frustrira kada klijentica donesu fotografiju Jennifer Aniston ili Jennifer Lopez, koje imaju dugu kosu, a njezina je kratka i tamno smeđa”, kaže frizer Tyler Colton, a jednako je iritantno i kada klijenti ne znaju što točnoi žele. Ujedno, na popisu iritantnih pojava je mahanje i pokazivanje rukama prije nego li je posao okončan, prenosi Dnevno.hr.

Podijeli objavu