Podijeli objavu
Rock bend Queen je postao bogatiji od prave kraljice, djelomično zahvaljujući velikom uspjehu biografskog filma “Bohemian Rhapsody”.
Rokeri su postali bogatiji od kraljice Elizabete II.: Brian May, Roger Taylor i John Deacon, preostali članovi benda Queen, trenutačno vrijede 445, dok je kraljica tek na 370 milijuna funti.

Film o životu Freddieja Mercuryja, frontmena benda koji je preminuo 1991. godine, podignuo je vrijednost rokerima koji su sada bogatiji i od kraljice. “Bohemian Rhapsody” je biografski film kojem obožavatelji nisu baš bili naklonjeni jer skriva dobar dio života slavnog frontmena, ali je unatoč tome dominirao sezonom dodjele nagrada te je glumac Rami Malek za tu ulogu dobio nagradu Oscar za najboljeg glavnog glumca.

8th September 1976: British rock group Queen at Les Ambassadeurs, where they were presented with silver, gold and platinum discs for sales in excess of one million of their hit single 'Bohemian Rhapsody'. The band are, from left to right, John Deacon, Freddie Mercury (Frederick Bulsara, 1946 - 1991), Roger Taylor and Brian May. (Photo by Keystone/Getty Images)

Vijest o cifri stigla je nešto prije objave liste najbogatijih Sunday Timesa koji izlazi idućeg vikenda, a oni navode kako su Brian May i Roger Taylor na filmu radili kao savjetnici te, zbog velikog uspjeha filma, zaradili 25 milijuna funti. S obzirom na to da je film za snimanje imao budžet od 40 milijuna funti, a na kraju zaradio 800, malo je reći da je bio uspješan projekt te bi Queenovci mogli zaraditi još 70 milijuna dolara, piše Gloria.hr.

Podijeli objavu

Odgovori