Podijeli objavu

Uvrede i isprike sastavni su dio međuljudskih odnosa, no ni u ljutnji nismo svi isti. Ako znate što možete očekivati od svakog znaka, tada im je lakše pristupiti i razumjeti ih.

Evo kakvi su horoskopski znakovi u svađama:

Ovan

Svoj burni temperament demonstrirat će u svakoj svađi, koje su s ovim znakom prečeste. On zapravo poludi čim sve ne ide po njegovom. Uz to psuje i jako je glasan.

Bik

Ovaj miran i tolerantan znak rijetko se svađa. No, kad mu se skupi voda do grla, a ponekad za to trebaju godine, postaje opak. Njegove svađe mogu šokirati okolinu, ali su nekad nužne da se stvari počnu rješavati.

Blizanci 

Imaju visok prag tolerancije, ali ako dođe do svađe s njima možete očekivati stvarno svašta. Pripremite se na najgore moguće osobne uvrede, bahata dobacivanja, a neće previše ni slušati drugu stranu. Budući da se brzo ispušu, napravit će sve kako bi se ispričali.

Rak

Ovaj znak ne voli sukobe i izbjegava ih na sve moguće načine. Ako ih razljutite, moguće je da to nećete niti primjetiti, samo ćete osjetiti golemu hladnoću. Baš zato što nikad ne kažu što ih smeta mnogim Rakovima potrebni su tjedni ili mjeseci da zaborave i prijeđu preko nesuglasica.

Lav

Ne očekujte od ovoga znaka lako prihvaćanje isprike, a još manje priznavanje njihovog dijela krivnje. U svađi koriste apsolutno sve oružje koje mogu – malo su hladni, malo strastveni, malo se dure, malo urlaju. Oni jednostavno ne mogu zatomiti svoj temperament.

iStock

Djevica

Uvijek će smireno pričekati pravo vrijeme za svađu, tako da od njih ne očekujte naglu eksploziju. Proračunato kontroliraju emocije i naprave scenu kad to drugoj strani najmanje odgovara.

Vaga

Prilično su uvredljiv znak i ljute se dugo. Usred svađe su u stanju dignuti se i otići. Rijetko pokazuju svoje prave emocije. Uz to, nema šanse da prvi pruže ruku pomirenja.

Škorpion 

Ne trebaju poseban povod za svađu, njima je ona kao hrana. Oni su rođeni provokatori i stalno ispituju granice svojih bliskih osoba, ali i svoje. Drama mu je omiljena, a razlog za svađu je uvijek misao da nekome nisu na prvom mjestu.

Strijelac 

Prvo urla, pa onda plače. Svađu započinje odmah, istog trena kad se naljuti. Ne bira riječi i bez milosti vrijeđa. Nikad, ali nikad neće prvi ponuditi ispriku.

Jarac

Ostat će smiren i u najgoroj svađi, a jedino što mu je važno da se situacija što prije smiri. Uvijek paze što govore kako ne bi nekoga uvrijedili. Ako niste Jarac, ovaj znak će vas vjerojatno izluditi svojom pomirljivošću jer čovjek se nekad mora i posvađati.

Vodenjak 

Ovaj znak i samokontrola su dva suprotna pojma. Plane u trenu i ne popušta bez obzira bio u pravu ili ne. Ako se žestoko posvađate, smatrajte se sretnima dobijete li drugu priliku. Treće najvjerojatnije neće biti.

Ribe

Uvijek će pokušati izgladiti situaciju pa će priznati da su krivi i kada nisu, samo da se sve smiri. Svađu će kasnije analizirati sami, a tijekom nje će jako paziti da ne povrijede sugovornika. Onome s kime se posvađaju ne praštaju lako, prenosi 100 posto.hr. Navučete li na sebe njihov bijes, osjećat ćete se kao da ste u paklu.

Podijeli objavu