Podijeli objavu

Život petočlane obitelji uhićene zbog sumnje da je deset mjeseci vrbovala i podvodila djevojku (19) i na taj način ostvarila višemilijunsku korist ne prestaje šokirati javnost. Luksuzna kuća u Mirijevu sa skupocjenim namještajem, skupi automobili i bogata slavlja bili su njihova svakodnevica koju su, poput rijaliti programa, rado dijelili na društvenim mrežama.

Višemjesečna policijska istraga stala je na put krajnje bizarnoj mreži prostitucije kojom je upravljala Jasmina Nikolić, a u kojoj su sudjelovali i Goran Nikolić, Miroljub N., Kristina N. i Bajram D. Petočlana kriminalna skupina koju čine majka, otac, sin, kćerka i rođak najprije je prihvatila 19-godišnju djevojku, bez roditelja i teške financijske situacije, kod sebe kući. Tada je za nesretnu djevojku počeo pakao.

Život obitelji koja je podvodila djevojku podsjeća na horor rijaliti 1

Osumnjičeni su da su zloupotrijebili povjerenje djevojke svog sina, koju su primorali na prostituciju, a novac od klijenata zadržali za sebe.

Nikolići su počeli manipulirati govoreći joj kako nemaju novca i kako bi se ona trebala žrtvovati za obitelj, i to baveći se prostitucijom. Nemoćna da bilo što učini, djevojka je prihvatila uvjete obitelji i počela naplaćivati seksualne odnose koje je imala sa klijentima koje je pronalazila Jasmina.

Život obitelji koja je podvodila djevojku podsjeća na horor rijaliti 2

Toliko su je eksploatirali da je nesretnica imala i po šest mušterija dnevno, a Nikolići su radili po smjenama kako bi je odvozili na sastanke sa klijentima.

U međuvremenu, njihov rođak Zoran N. i još dvije osobe uhićeni su u drugoj akciji policije. I njih troje, sumnja se, podvodili su maloljetnicu tijekom 2015. godine, obećavajući joj zauzvrat smještaj, hranu i drogu.

Da li su dobro razrađeni kriminalni biznis kojim su ostvarivali višemilijunske profite ili neki drugi ilegalni poslovi Nikolićima omogućili da se baškare u vili popločanoj mermerom, ostaje da se utvrdi, ali ono što se događalo iza zidina te kuće ne prestaje zgrožavati javnost.

Život obitelji koja je podvodila djevojku podsjeća na horor rijaliti 3

Prema onome što su članovi ove obitelji objavljivali na društvenim mrežama, ali i snimcima koje su pripadnici MUP-a zabilježili prilikom uhićenja, Nikolići su živjeli u vili opasanoj zidinama visokim nekoliko metara. Na njima su sigurnosne kamere, koje pokrivaju kuću u cjelini.

Unutrašnjost kuće ispunjena je skupocjenim namještajem i prigušenim osvjetljenjem. Nikolići nisu štedjeli ni na čemu pa je tako pod popločan mermerom na kome je ugraviran logo poznatog brenda “Versace”, dok su u garaži parkirani luskuzni automobili.

Svako slavlje koje su organizirali dokumentirali su i detaljnim videoklipovima, na kojima su uočljive bogate trpeze i alkoholna pića poznatih brendova. Posebno su upadljivi erotski plesovi koje, po svemu sudeći, potomci Nikolića rado izvode jedni pred drugima, dok ostali, poput publike, tapšu i vesele se.

Kako su poslovali obiteljski tako su i na odmore odlazili zajedno. O tome svjedoče brojne fotografije na kojima poziraju dok jedu dagnje ili na plaži ispijaju koktele. Išli na Ostrog pa mjesecima mučili i zlostavljali djevojku

Zanimljivo je da su, ma koliko živjeli razvratnim životom i po svemu sudeći bavili se gnusnim poslovima, rado odlazili i na hodočašća. Tako se na njihovim profilima može vidjeti i pravi mali fotosešn ispred Ostroga, a o njihovoj pobožnosti govori i pravoslavni oltar koji je pronašao mjesto na zidinama mirijevske vile.

U ovako devijantnoj zajednici ima i male djece, koji se od malih nogu uče nadasve čudnim, bizarnim i jezivim običajima. Tako se na Facebook profilu jednog od članova obitelji može vidjeti dijete kako pozira pored zaklane životinje, s flekom od krvi na čelu.

Tu su i videoklipovi na kojima uhićeni Zoran Nikolić ponosno snima svoju djecu dok voze automobil suludim brzinama.

Konačno, beogradska policija, u suradnji s drugim odjeljenjima, stala je na put ovoj obitelji, te je prije nekoliko dana uslijedilo uhićenje upravo u vili u Mirijevu. Uhićenima se stavlja na teret više krivičnih djela, najprije trgovina ljudima, udruživanje radi vršenja krivičnih djela, posredovanje u vršenju prostitucije i drugo. Nakon saslušanja, određen im je tromjesečni pritvor.

Za krivično djelo trgovina ljudima prijeti im kazna zatvora od tri do dvanaest godina, za udruživanje radi vršenja krivičnih djela organizatoru skupine prijeti kazna i do osam godina, a pripadniku do tri godine.

Za posredovanje u prostituciji prijeti kazna zatvora do pet godina.

Podijeli objavu