Podijeli objavu

Tijekom milijarderova puta u New York opet se vidio s djevojčicom te ju je golu fotografirao. Čeka ga dugogodišnji zatvor

Stephen Bradley Mell (53) je milijarder kojeg čeka najmanje pet godina zatvora zbog seksa s maloljetnicom u svom privatnom avionu. On je svoje zlodjelo priznao, a u optužnici stoji da je privatni zrakoplov stavio na autopilot kako bi bi se mogao seksati s tada 15-godišnjom djevojčicom iz New Jerseyja, prenosi The Independent. Koliko je poznato, milijarder posjeduje nekoliko zrakoplova i vodio je dobrotvornu zakladu Air Lifeline. Zaklada je omogućavala obiteljima djece s medicinskim problemima da lete bilo gdje na liječenje u SAD-u.

S djevojčicom je počeo komunikaciju 2017. preko Snapchata. Komunikacija je krenula u smjeru seksa kada je Mell tinejdžericu pitao je li ikada imala oralni seks.

Tvrdio da je vodi na lekcije letenja

Čak ju je pozvao da provede neko vrijeme u njegovoj kući u gradu Bedminsteru. “Nedostaješ mi”, slao joj je u porukama, a seks u avionu nije bio prvi s istom djevojčicom. Naime, jednom prilgodom joj je kupio pilulu za dan poslije te u porukama pisao “da se treba opustiti jer će je inače boljeti još više”.

GNJUSNO: Milijarder stavio privatni avion na autopilot kako bi se seksao sa 15-godišnjakinjom 1

Žrtvinoj majci rekao je da bi volio djevojčici pokazati nekoliko lekcija iz letenja što je ona povjerovala pa su zato bili 20. srpnja 2017. u njegovu privatnom avionu. Let je bio usmjeren prema Massachusettsu. Kada su se vraćali natrag upalio je autopilot kako bi mogao spolno općiti s 15-godišnjakinjom.

Tijekom njegova puta u New York iste godine opet se vidio s djevojčicom te ju je ovaj put golu fotografirao. Kako donosi The Independent, presuda za Mella očekuje se 12. srpnja.

Podijeli objavu