Podijeli objavu

Britanski mediji raspisali su se o ljubavnoj prošlosti vojvotkinje Meghan Markle i otkrili da se prije romanse s princem Harryjem često dopisivala s mladim glazbenikom, pobjednikom ‘X Factora’ Mattom Cardleom.

U javnost su nakon gotovo četiri godine procurili detalji odnosa Matta Cardlea, britanskog glazbenika koji je pobijedio na talent showu ‘X Factor’ i Meghan Markle. Bilo je to nedugo prije no što je Meghan upoznala princa Harryja, a s Carleom dopisivala se putem društvenih mreža.

Ovo je Britanac kojem se Meghan Markle upucavala prije nego što je upoznala princa Harryja 1

Matt Cardle – tportal.hr

Prema neimenovanim izvorima, Meghan je prva poslala poruku 36-godišnjem Mattu iskazavši mu veliko divljenje zbog glazbenih sposobnosti. Bilo je to samo nekoliko sekundi nakon što je on njoj poslao zahtjev za prijateljstvom. Obostrane simpatije bile su itekako vidljive, govore upućeni.

Matt je navodno bio očaran Meghaninom ljepotom, a zapazio ju je u drami ‘Suits’ gdje je igrala lik vježbenice Rachel.

No, direktna Meghan na tome nije stala. Navodno je poznatom Britancu čak predložila da se upoznaju i uživo. Sve to bilo je u periodu nakon što se sada već bivša glumica razvela od prvog supruga Trevor Engelson, a u London je često odlazila s prijateljicama u nadi da će pronaći novu ljubav.

Cijela stvar s Mattom Cardleom nije zaživjela jer je glazbenik u međuvremenu upoznao Amber Hernaman s kojom je i dalje u ljubavnoj vezi.

Meghan je brzo nakon toga upoznala princa Harryja s kojim je započela vezu, a u studenom 2017. pale su i kraljevske zaruke, koje je u svibnju 2018. pratilo spektakularno vjenčanje, a nedavno su supružnici dobili sina, piše “Tportal“.

Podijeli objavu