Podijeli objavu

Srbin iz Like bejzbol palicom ubio suprugu nakon što mu je rekla da želi razvod

Nakon 13 godina braka, Slobodan Miljuš (37), Srbin iz Like, pretukao je bejzbol palicom te ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, porijeklom iz Bosne, s kojom je živio u Las Vegasu. Naime, piše Kurir, Slobodan je ubio Zvjezdanu udarcima bejzbol palicom po glavi jer mu je navodno rekla kako se želi razvesti od njega. Stravično ubojstvo prijavio je njihov 12-godišnji sin koji je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dječaka pokupila na obližnjoj benzinskoj postaji te potom otišla do stana. U spavaćoj sobi zatekli jedva živu Zvjezdanu u velikoj lokvi krvi i Slobodana koji je neozlijeđen ležao pored nje.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru
SRBIN IZ LIKE UBIO SUPRUGU IZ BOSNE S KOJOM JE ŽIVIO U LAS VEGASU: Brutalno ju je zatukao bejzboj palicom po glavi 1

#FirstThem 🇺🇸@FirstThem1st

When Las Vegas Police arrived at the apartment, Slobodan Miljus, was laying in bed next to his wife. She was DEAD because he hit her in the head multiple times with an aluminum baseball bat. #FristThemhttps://www.foxnews.com/us/las-vegas-man-accused-of-killing-wife-with-baseball-bat-police 

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce #FirstThem 🇺🇸

Radio je kao vozač

Zvjezdana je nažalost ubrzo preminula u bolnici, a Slobodan se predao i odveden je u pritvor te će protiv njega biti podignuta optužnica za ubojstvo. Inače, dok je Slobodan radio kao vozač i često bio na putu, Zvjezdana je radila i po nekoliko poslova istovremeno kako bi prehranila dvoje djece.

Prije ubojstva Slobodan je bio kažnjen sa 7360 dolara jer je uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole.

Podijeli objavu