Podijeli objavu

Neonske boje su već nekoliko sezona zaredom u modnom fokusu, a njihova popularnost naglo raste s dolaskom toplijih dana. No to ni ne čudi kada znamo da su upravo takve nijanse i preplanuli ten dobitna kombinacija i pravi mamac za komplimente.

Ovaj trend dosad su odobrile mnoge slavne dame, a planetarnu popularnost neonske boje mogu zahvaliti ponajprije sestrama Kardashian koje jedno vrijeme gotovo nisu ni izlazile iz modnih komada obojenih upravo u takve nijanse. Naravno, isprobale su ga i brojne Hrvatice. Tako je Ivana Mišerić “zasvijetlila” u mraku, a Lana Jurčević je neonsko ludilo potvrdila odjenuvši opasno kratku haljinu. Da ovakve boje mogu biti i elegantne, pokazala je Sonja Kovač, a sada je Raquel Muri neonske nijanse odlučila spojiti s omiljenim odjevnim komadom ljubiteljica poslovnog stila – sakoom.

View this post on Instagram

🤪Neón 🧡

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Iako na prvi pogled spajanje ovog odvažnog trenda i poslovnog stila zvuči gotovo nemoguće, lijepa supruga Ivana Rakitića dokazala je potpuno suprotno, navodi Index Rouge.

Odvažni sako ukrotila je kombinirajući ga uz komade u neutralnim nijansama. Bež kratke hlačice i narančasti sako odlično su naglasili njen preplanuli ten, a na noge je obula bijele tenisice s neonskim detaljima.

Podijeli objavu