Podijeli objavu

Među osumnjičenima je i državljanin Hrvatske koji se jedno vrijeme bavio kickboxingom

U Njemačkoj je prošli tjedan napadnuta grupa Crnogoraca, pri čemu su ubijeni Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović, a ranjeni su Miloš Vešković i Miloš Pavićević koji su bili s njima. Pretpostavlja se da su likvidirani u nastavku rata crnogorskih mafijaških klanova, a ubijeni su navodno bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu, prenio je portal Vijesti.me.

Mijović i Jovanović ubijeni su u kući u Berlinu, a zbog straha da je pod neki od automobila postavljen eksploziv evakuirano je oko 120 stanovnika ulice u kojoj su živjeli. Jedan od ranjenih helikopterom je prevezen u bolnicu. Berlinski mediji objavili su da policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišteni u ubojstvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića. Međutim, čini se da policija ima novog osumnjičenog.

Izrešetao ih Hrvat?

Kako prenosi Blic, među osumnjičenima je i jedan državljanin Hrvatske koji se jedno vrijeme bavio kickboxingom i drugim borilačkim sportovima. Njemačka policija sumnja da je taj hrvatski državljanin jedna od osoba koje su izrešetale crnogorske državljane u stanu u Berlinu. Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su bliski škaljarskom klanu, a s tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

SRPSKI MEDIJI JAVLJAJU: Crnogorske mafijaše u Berlinu izrešetao boksač iz Hrvatske! 1

Prvi rezultati istrage pokazali su da je za sada nekoliko neindentificiranih osoba upalo u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković. Na njih su ispalili desetine metaka, nakon čega su pobjegli, prenosi Blic.

Ubrzo je na mjesto događaja stigla policija koja je tražila tragove i ozlijeđene prevezla u bolnicu. Odmah je utvrđeno da je u pitanju nastavak rata kavačkog i škaljarskog klana. Berlinska policija provjerava kada su ubijeni i ranjeni ušli u Njemačku i čime su se bavili u toj državi. Iz policije kažu da puno policajaca radi na ovom slučaju, ali više detalja nisu htjeli reći.

Podijeli objavu