Podijeli objavu

Američki mediji već danima izvještavaju o stravičnom ubojstvu koje je prošlog petka počinio Slobodan Miljuš, 37-godišnji Srbin iz Hrvatske s prebivalištem u Las Vegasu. Miljuš je bejzbolskom palicom hladnokrvno zatukao suprugu Zvezdanu Bencun koja je odmah podlegla ozljedama.

Zločinu je svjedočio njihov 13-godišnji sin koji je u kući zatekao oca kako krvav sjedi pored majke pa je otrčao do obližnje benzinske postaje i pozvao policiju. Kad je policija stigla u kuću supružnika zatekli su užasavajući prizor, a Miljuš je uhićen.

“Da, ubio sam je, nisam sretan, ali se ni ne kajem zbog toga. Postoji puno razloga zašto sam to napravio. Zvezdana nikada nije bila kod kuće, nije se brinula za djecu, sve sam radio ja i kućanske poslove i kuhao. Usto, da njezin otac nije gurao nos u naš brak, do ovoga nikad ne bi došlo. Morao sam mu se osvetiti, kada bude gledao vijesti, znat će i zbog čega”, izjavio je Slobodan Miljuš putem video-linka u razgovoru s novinarkom TV postaje FOX5.

Hladnokrvno je objasnio okolnosti koje su ga dovele do toga da suprugu ubije bejzbolskom palicom. U izvješću policije stoje detalji koje je Miljuš ispričao njima. Izjavio je kako ga je supruga varala i da je dosegao točku kad to više nije mogao trpjeti, prenosi Jutarnji list.

Podijeli objavu