Podijeli objavu

Ovaj prekrasan dizajnerski stan lociran je u Tajvanu, a radila ga je priznata arhitektonska tvrtka “Wei Yi International Design Associates” koja poslovnice ima u Kini i Tajvanu.

Prema riječima samih arhitekata, stan je rađen za starijeg klijenta bogatog životnog iskustva koji je kao imperativ zadao umjerenost te stvaranje pravog osjećaja doma u kojem će se uvijek moći opustiti.

Prva prepoznatljiva odlika ovog projekta je obilje sive boja koja se ovdje nalazi u svim zamislivim nijansama. Zidovi su tako od golog betona, pod od cementa, a keramičke pločice i drveni elementi su također morali doći u toj boji.

Stan se prostire na čak 270 kvadratnih metara te se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupaone, dnevne sobe, balkona i blagovaone. Kontinuitet sive boje je prekinut tek ponekim detaljem druge boje, poput jednog plavog zida ili pak crvenog komada namještaja, navodi Buro 247.

Cijeli stil uređenja ovog stana je prilično minimalistički, no unatoč dominantnim sivim tonovima, izbjegao se efekt hladnoće i sterilnosti.

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 1

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 2

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 3

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 4

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 5

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 6

Minimalistički stan u sivom čije bi uređenje odobrio i Kanye West 7

 

Podijeli objavu

Odgovori