Podijeli objavu

Pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić, koji je u veljači tragično nastradao u prometnoj nesreći, posjedovao je tajni bankovni račun upravo u Njemačkoj, gdje je u nesreći izgubio život po povratku s nastupa.

Naime, on je, kako pišu mediji u Srbiji, na računu sačuvao oko dva milijuna eura, a ovu ušteđevinu je navodno krio od supruge Gordane Šaulić, ali i od djece.

“Tijekom čitave Šabanove karijere njegova supruga Gordana raspolagala je novcem i sve sama raspoređivala. Ona je vodila sve njegove poslovne sastanke, zakazivala i ugovarala nastupe i gostovanja, pa je na kraju odlučivala o tome što će raditi sa svakim njegovim honorarom. Šaban je, međutim, sam sklanjao dio novca, koji je slagao na bankovni račun. Tako se htio za svaki slučaj osigurati. On nikada nije bio sebičan, pa ni taj novac nije krio sa strane samo za sebe, nego je sve sklanjao kako bi osigurao i obitelj. Razmišljao je unaprijed, pa mu je na pamet palo, ako mu se, ne daj Bože, nešto dogodi, štek postoji”, navodi Šabanov prijatelj.

On je potom objasnio i da je u pitanju račun u jednoj njemačkoj banci, te i da će pjevačeva supruga Goca moći pristupiti tom računu samo ako pored sebe bude imala odvjetnika.

“Šaban ima tajni devizni račun u jednoj njemačkoj banci koji je sada zapečaćen i samo mu Goca preko odvjetnika može  pristupiti. Šaban je mučenik vjerovao da će doživeti mirovinu, da će se moći opustiti u Krčedinu, pa je mislio na stare dane, ali i da ne opterećuje djecu. Zato je i štedio. Sav bakšiš s romskih svadbi, koji je uvijek bio pozamašan, Šaban je čuvao tamo u Njemačkoj i to nikada nije dirao. Taj novac sada pripada Goci i njegovoj djeci i to oni moraju riješiti s odvjetnicima. Nadam se da Gordana za to zna, a i da nije znala, ta banka ju je sigurno o tome obavijestila nakon Šabanove tragedije”, naveo je Šaulićev blizak prijatelj.

Izvor: Oslobođenje.ba

Podijeli objavu