Podijeli objavu

Reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren proživio je divno iskustvo nakon meča s Waelsom u kvalifikacijama za Euro 2020.

Lovren je imao blizak susret sa jednim mladim navijačem, a svoje oduševljenje podijelio je sa pratiteljima na Instagramu, piše N1.

“Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici.

Nakon sto sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom, pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća.

U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakati, pitam ga šta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovo: Šta je, mali? Zašto plačeš? Odgovori on meni: Plačem jer sam SRETAN…kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi.

Imam tu privilegiju i izuzetnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmjeh na licu, onda sam i ja SRETAN čovjek”, napisao je Lovren.

View this post on Instagram

Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj zeni, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog djecaka na slici. Nakon sto sam izasao i otisao prema busu, prisao mi je redar i rekao da me trazi neka gospodja da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, zena se zahvalila i na ocima se vidjela sreca. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga sta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno sta je mali? Zasto places? Odgovori on meni placem jer sam SRETAN…kad je on meni to rekao osjecao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znace toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne moze ni Bog ugodit. Imam tu privilegiju i iznimnu cast da mogu druge ljude ucinit sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN covjek. 🙏🏻 ♥️

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Podijeli objavu