Podijeli objavu

Atraktivna pjevačica oduvijek je slovila kao žena s najboljim tijelom na hrvatskoj estradi i upravo zbog toga u zadnje vrijeme svi pričaju o Severininoj liniji. 

U posljednjem spotu, ali i na fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu već mjesecima  nailazi na podijeljena mišljenja. Dok je jedni hvale kako za svoje godine izgleda besprijekorno, toliko da bi joj i duplo mlađe žene pozavidjele, neki fanovi smatraju da je ipak premršava. 

Kakve god afinitete imali, mnogi će se ipak složiti da pjevačica izgleda bolje no ikada pa smo je na  zagrebačkom eventu priveli na klasično žensko ispitivanje – što jede, koliko vježba, koja je tajna? Otkrila nam je dobro čuvane detalje i omiljene namirnice.

“Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve.  U zadnje vrijeme jako puno voća,  a sada mi paše svo šumsko voće, dinje, cate, lubenica”, otkrila nam je.

Kažu da godine nose svoje, ali nekako nam izgleda da Severina u toj borbi vodi. Odolijeva vremenu, a razlog su, kaže, neke navike koje je davno usvojila.

Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da  ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali jako volim jesti i mogu puno pojesti”, dodala je.

Dan voli započeti i s popularnim smoothijeima. Kombinacije voća i povrća su raznovrsne ovisno o tome što joj se nađe u hladnjaku ili što joj se  u tom trenutku jede. Zato nam je šapnula koja je njezina omiljena kombinacija voća i povrća za početak dana, osobito ljeti.

“Mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mlijekom i ponekad ubacim malo banane za gustoću, ali zna biti dobro i bez banane”, rekla nam je.

Uz prehranu, uvijek je važno i vježbati, ali majčinstvo smatra najvećim razlogom dobre figure. Uz jogu koju već godinama prakticira, trčanje za malim Aleksandrom ipak smatra najboljim treningom. 

“U posljednje vrijeme nisam baš u teretani, tijelo se ponekad mora i odmoriti. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom tjedno ali ako se spremam za turneju onda idem tri- četiri puta.”

Na kraju se sve svodi na jedno – i zvijezde su samo ljudi pa zdrave navike moraju i oni usvojiti, piše Tabloid.hr.  Sada znamo koji je Severinin najdraži smoothie, ali nema tog magičnog napitka niti kapsule koja te u sekundi može transformirati.

Podijeli objavu

Odgovori