Podijeli objavu

Bivša tenisačica Karolina Šprem Baghdatis čeka svoje treće dijete u braku s dugogodišnjim suprugom Marcosom. Ovaj tenisački par svoje obiteljsko gnijezdo svio je u Limassolu na Cipru, otkud je Baghdatisporijeklom. Par već ima dvije djevojčice, a curicama se Karolina u potpunosti posvetila. Izniman je uspjeh postigla u tenisu, no danas se tim sportom aktivno bavi samo njezin suprug, koji i dalje nosi titulu najboljeg grčkog tenisača.

Svadba u blizini Trakošćana

Karolina Šprem i Marcos Baghdatis vjenčali su se, da podsjetimo, u ljeto 2012. godine u blizini dvorca Trakošćan. Vozili su se tada u kočiji, a od znatiželjnika su ih zaklanjali brojni suncobrani. Povodom svadbe, taj dan je dvorac bio zatvoren za novinare i turiste Htjeli su taj dan sačuvati za sebe i u tome su donekle uspjeli. Na intimnoj svadbi prisustvovalo je stotinjak uzvanika, među kojima nije bilo onih iz teniskog svijeta. O samoj ljubavi zvijezda s teniskih terena doznalo se samim početkom 2010. godine. Tada su se upoznali na turniru na kojem su se i zaljubili. O Marcosu se, osim što je poznati tenisač, doznalo tada i da je porijeklom iz imućne obitelji koja trguje odjećom. Putem tenisa i on i Karolina spremili su pozamašne svote na svoje račune pa obitelj danas uživa u lijepo i lagodnom životu.

Foto: Andrej Svoger / CROPIX

Nekoliko mjeseci nakon svečane svadbe, stigla je u Zagrebu na svijet njihova kćerkica Zahara, a 2015. joj se pridružila i sestra India. Zanimljivo je da je Karolina odabrala obje djevojčice na svijet donijeti u Hrvatskoj.

Respektabilnu karijeru zaustavila jaka ozljeda nakon koje se Karolina okrenula obiteljskom životu

Sama Karolina Šprem iza sebe ima respektabilnu karijeru koju su obilježile i ozljede i brojni pehovi. Unatoč tome, uspjela je imati zapažene rezultate. Tenisom se počela baviti u djetinjstvu, roditelji su je podržali i veliki dio novca uložili u njen napredak. Isplatilo se, kasnije će Karolina 2004. u Wimbledonu poraziti izvrsnu Venus Williams i dospjeti do četvrtfinala. Prije negoli je ostala trudna te se udala, Karolina je doživjela jako ozljedu lijevog zgloba, piše 100posto.hr. Pokušala se vratiti, no ozljeda je bila previše ozbiljna pa se polako oprostila od tenisa i posvetila se svom obiteljskom životu.

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Podijeli objavu

Odgovori