Podijeli objavu

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov još se uvijek navikava na novo prezime. Od bajkovitog vjenčanja s Nenadom Tatarinovom prošlo je nešto više od mjesec dana, a o detaljima bračnog života, ali i prinovi sada je progovorila za IN magazin.

– Za medije sam Maja Šuput, na papirima sam Maja Šuput Tatarinov, a u duši sam Maja Tatarinov – rekla je pjevačica otkrivši koliko je sretna i ispunjena bračnim životom. Maja trenutačno muku muči s dokumentima, no kako sama priznaje, ni sama ne zna do kada joj je rok da finalizira promjenu dokumenata.

– Osjećaj biti u braku je isti kao i prije, samo što sada imam i prsten. Nakitio me čovjek, kao božićnu jelku – kroz smijeh govori Maja i ne krije da bi se uskoro htjela ostvariti i u majčinskoj ulozi.

– Bez problema ćemo naći vrijeme, već smo se sve i dogovorili. Već smo se i oko imena dogovorili! I nije hrvatsko – otkrila je Šuput za IN Magazin. Osim gažama, pjevačica je trenutačno okupirana i snimanjem sedme sezone Supertalenta. Sve svoje obveze bez sumnje stavit će po strani kad dođe vrijeme za proširenje obitelji.

Podijeli objavu

Odgovori