Podijeli objavu

Instagram profil bivšeg inženjera i fotografa Navida Baratyja, osim divnih pejzaža i streetfotografija, skriva i sasvim posebne fotografije omiljenog američkog grada. Fotografiran iz zraka, New York na Navidovim fotografijama izgleda spektakularno, a sam umjetnik u jednom je intervjuu rekao kako je fotografirajući grad iz drugačije perspektive otkrio sasvim novu, skrivenu dimenziju koja kao da je samo čekala da bude otkrivena.

Osim iz zraka, zadivljujuće su i njegove fotografije grada koje stvara fotografirajući gradski pejzaž u obrisima ogromnih staklenih nebodera stvarajući tako dubinu i prikaz užurbanog grada u nekom posve novom svjetlu, još raskošnijem i detaljnijem, piše Buro247.hr.

Genijalne fotografije Navida Baratyja možete pogledati na njegovom Instagram profilu navidbaraty.

Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! 1Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! 2Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! 3Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! 4

 

Podijeli objavu

Odgovori