Podijeli objavu

Zgodna Charlotte Casiraghi, kćer princeze Caroline od Hanovera i unuka monegaške princeze Grace Kelly, udala se za svog odabranika Dimitrija Rassama te je modni svijet ostavila bez daha u glamuroznoj vjenčanici s potpisom Giambattiste Vallija.

Ovoga vikenda nekoliko je slavnih dama izgovorilo sudbonosno ‘da’, a među njima i prelijepa Charlotte Casiraghi koju modni kritičari obožavaju zbog njezinog nepogrješivog osjećaja za modu.

U Francuskoj su slavile glumice Zoe Kravitz (‘Male laži’) i Sophie Turner (‘Igra prijestolja’), a nakon što su početkom lipnja sklopili građanski brak, Charlotte i njezin odabranik Dimitri vjenčali su se u romantičnoj Provansi.

Charlotte je odabrala Provansu za crkveno vjenčanje jer je zaljubljena u taj bajkoviti dio Francuske gdje je neko vrijeme živjela s majkom i braćom nakon što je njezin otac umro kad je imala samo četiri godine.

Vjenčanje Charlotte Casiraghi i Dimitrija Rassama

Charlotte je na civilnom vjenčanju sve oduševila u netipičnoj vjenčanici s mašnama koju potpisuje modna kuća Saint Laurent, a kasnije se preodjenula u jednostavnu Chanel vjenčanicu bez naramenica kojoj je dodala ogrlicu koju je nasljedila od svoje bake.

Ni na drugoj vjenčanoj ceremoniji lijepa kćer princeze Caroline nije modno razočarala.

U glamuroznoj vjenčanici s potpisom Giambattiste Vallija koja je kreirana isključivo za nju, lijepa je mladenka blistala od sreće.

Raskošna vjenčanica golih ramena s velom ukrašena čipkom, volanima, tilom i izvezenim cvijećem naglasila je lijepu figuru mladenke koja s Dimitrijem, sinom poznate francuske glumice Carole Bouquet ima 7-mjesečnog sinčića Balthazara, piše Tportal.hr.

Kako bi odala posebnu počast Provansi, mladenka je nosila buket od mirisne lavande.

Vjenčanje Charlotte Casiraghi i Dimitrija Rassama

Par je skupa od 2016., a vjenčanju su nazočila i njihova djeca iz prijašnjih veza, petogodišnji Rafael kojeg Charlotte ima iz prijašnje veze s Gadom Elmalehom, te sedmogodišnja Darya, Dimitrijeva kćer iz prijašnjeg braka.

Carolina od Hannovera i Charlotte Casiraghi

Podijeli objavu

Odgovori