Podijeli objavu

Nakon što je proslavila svoj rođendan, u društvu najdražih i najbližih prijatelja, Sandra Perković ‘puni’ baterije za nove svjetske rekorde. Kratki predah od napornih treninga potražila je u jednom SPA centru na obali, gdje je uživala u raznim tretmanima, a komplimenti se samo nižu.

Iako su joj, kako i sama kaže ispod fotografije, dani ispunjeni mnogobrojnim obvezama, Sandra Perković uvijek pronađe vrijeme samo za sebe, ono koje je posvećeno samo njoj i uživanju. Između napornih treninga i skorih natjecanja, Sandra se odlučila za kratki predah, pa je ‘skoknula’ do Zadra.

Upravo tamo je, u poznatom hotelskom lancu, odlučila isprobati mnogobrojne tretmane u SPA centru, a tamo je nastala i fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu. Na njoj Sandra Perković pozira ležeći na podu zaogrnuta tek kariranom tkaninom, dok joj se po nogama nalazi pjena.

U samo tri sata fotografija je dobila gotovo tri tisuće lajkova, a komplimenti stalno pristižu, navodi Tportal.hr. Osim da je ‘bomba’, jedan joj je pratitelj ostavio i zanimljiv komentar: ‘Ajd ti sestro u modele, dosta je diska i bacanja.’

Podijeli objavu

Odgovori