Podijeli objavu

Fotografija mladog bračnog para koji se rastaje na autobusnoj stanici u Tuzli izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a u sličnoj situaciji našli su se i mnogi iz Hrvatske te zemalja jugositočne Europe, piše Večernji list.

Dve više mladih napušta svoje domove, ostavlja svoje najmilije u potrazi za boljim životom zbog čega obitelji žive razdvojeno a djeca odrastaju bez svojih očeva a često i majki.

“Slika i prizor mladog bračnog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg slijedi rastanak. On odlazi u svijet, tražeći nešto što ovdje nije našao. Ostavlja svoju ženu i dijete koje nije ni svjesto da otac odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici. Otac je grli pogledom rosnim. U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. Ustvari kao da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za što se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi, ovdje je vama mjesto. Palo je svašta nešto ali ništa tako bolno kao rastanak”, napisao je na svom Facebook profilu autor fotografije Irdin Bećirović.

Stanica Tuzla.Sati 10:30.Dana 01.07(ponedjeljak)Slika i prizor mladog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg…

Gepostet von Irdin Bećirović am Montag, 1. Juli 2019

Podijeli objavu