Podijeli objavu

Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost. Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece koja su nam najbitnija, izjavila je krajem svibnja Iva Todorić (43) kada je, nakon brojnih šuškanja, priznala da se ipak razvodi od supruga Hrvoja Balenta (46).

Balent je razvod od kćeri nekadašnjeg vlasnika koncerna Agrokor, Ivice Todorića (68), zatražio 12. svibnja. Parnica će se voditi na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, a danas je trebalo biti ročište oko razvoda. Ipak, Iva se nije pojavila na sudu, a fotografi su Hrvoja snimili kako izlazi iz zgrade suda. Djelovao je dosta ležerno.

Balent ležerno otišao sa suda, Iva Todorić nije se ni pojavila... 1

Podsjetimo, Todorićeva mezimica i poduzetnik vjenčali su se 2001. Problemi u njihovom braku započeli su prije dvije godine, kada je Agrokor bio u najvećoj krizi.

Ubrzo je Iva na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime Todorić, nakon čega su krenula šuškanja kako se par razvodi. Na Općinskom građanskom sudu, Iva nije podnijela zahtjev za podjelom imovine, piše 24 sata.hr.

Osim što se razvodi, Iva je u posljednje vrijeme drastično smršavjela i stesala liniju, a njeni bliski prijatelji posvjedočili su da je sretnija nego ikad.

 

Podijeli objavu

Odgovori