Podijeli objavu

U Veneciji se ponovno odvijala drama s kruzerima, a ovoga puta zbog oluje i nepreglednosti, javlja Daily Mail. U nedjelju u popodnevnim satima je kruzer Costa Deliziosa prošao pored kafića na obali i gotovo udario u ugostiteljske objekte na obali. Sve se odvilo u blizini Trga sv. Marka i rive, a kruzer je ugrozio ljudske živote. Sva sreća, nitko nije stradao.

Dramatična snimka koju su snimili gosti kafića završila je i na društvenim mrežama i na YouTubeu te se na njoj može vidjeti kako se kruzer pretvorio u veliki megafon dok kapetan upozorava ljude da se sklone s puta. Prema tvrdnjama kapetana, kruzer nije dospio na pristanište zbog oluje i loše vidljivosti pa je zato došlo do incidenta. Kako kažu izvori, upravo je kapetan broda zaslužan što nije došlo do veće tragedije jer je ipak uspio kontrolirati kruzer koji se velikom brzinom približavao obali. K tome, sreća je što je u tom trenu u moru bilo malo kupača.

Već prije mjesec dana u Veneciji je došlo do sudara kruzera kada je kruzer “Opera” tijekom pristajanja na putnički terminal udario u manji turistički brod, prenosi Danas.hr. Tada su bile ozlijeđene četiri osobe koje su brzo prebačene u bolnicu.

Podijeli objavu