Podijeli objavu

Britanski partijaner na Twitteru je objavio video sukoba redara i posjetitelja za vrijeme aftera Hideout festivala na Zrću. Na snimci se vidi kako se redari s palicama natjeravaju s Britancima, a o cijelom incidentu raspisali su se i britanski tabloidi.

Tijekom after partyja popularnog festivala elektronske glazbe u Novalji na Pagu posjetitelji su, čini se, počeli bacati predmete prema izbacivačima koji su odmah i prilično brutalno odgovorili, prenosi Jutarnji.

Nekoliko njih izašlo je iz kluba s palicama i počelo tući one koji su se našli pred vratima, a neke su ganjali do obale, piše Daily Mail.

Hideout festival je izrazito popularan među Britancima koji čine velik dio publike, no nije poznato jesu li britanski državljani upleteni u ovaj konkretan incident.

Dva videa objavio je na Twitteru Britanac Jamie Robb koji je napisao da je ‘dobro vidjeti da se ljudi suprotstavljaju nasilju i batinama’.

Scene je opisao kao ‘Treći svjetski rat’, a naveo je da su izbacivači jednu osobu odveli ‘iza scene’ i ondje se obračunali, prenosi Jutarnji.

Podijeli objavu