Podijeli objavu

Jedna je osoba ubijena, a druga ranjena u Centru za socijalnu skrb u Đakovu. Napadač, koji se s mjesta napada udaljio biciklom, u bijegu je te policija intenzivno traga za njim

Kako doznaje tportal, jedan je muškarac pucao na dvoje djelatnika Centra za socijalnu skrb od kojih je žena preminula, dok je njen teško ranjeni kolega prevezen u osječku bolnicu.

Napadač je u bijegu i policija traga za njim, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o korisniku centra.

O događaju se oglasila i PU osječko-baranjska te je potvrdila kako je jedna djelatnica centra smrtno stradala dok je drugi djelatnik ozlijeđen.

Iz Vlade su za tportal potvrdili da će u Đakovo otići ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić te krizni tim njenog ministarstva.

Nešto poslije 14 sati došla je informacija kako je policija lovila ubojicu u ulici Ante Starčevića, o čemu je navodno svjedočila i fotografija koju je na facebooku objavio TV voditelj Zoran Šprajc.

U Đakovu u tijeku lov na ubojicu. Ul. Ante Starčevića. Fotografiju poslao čitatelj.

Gepostet von Zoran Šprajc am Dienstag, 9. Juli 2019

Hina javlja, prema neslužbenim informacijama, da je ubijena dugogodišnja socijalna radnica B. P. dok je teško ranjen pravnik te ustanove I. P.

Ozlijeđeni muškarac je na operaciji i liječnici se bore za njegov život, potvrdio je za Hinu nešto prije 15 sati ravnatelj KBC-a Osijek Željko Zubčić.

Neslužbeno se doznaje da je u djelatnike Centra iz vatrenog oružja pucao muškarac koji je stranka Centra, a koji je navodno duševno bolestan.

Podijeli objavu