Podijeli objavu

Nakon što je za mogućeg nasljednika Lovre Kuščevića na poziciji ministra uprave ovih dana cirkuliralo ime Kuščevićevog državnog tajnika i bivšeg gradonačelnika Senja Darka Nekića, dobro informiran izvor Jutarnjem listu je rekao kako je ministar u ostavci Lovro Kuščević suradnicima u Ministarstvu uprave u utorak poručio da bi ga mogla naslijediti njegova stranačka kolegica Sanja Putica.

Aktualnu HDZ-ovu saborsku zastupnicu pitali su je li točno da je u igri za novu ministricu uprave. “Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje. O tome nisam razgovarala s predsjednikom stranke i Vlade Andrejem Plenkovićem niti s predsjednikom kluba zastupnika HDZ-a Brankom Bačićem”, rekla je Sanja Putica.

Nakon što je u ponedjeljak Lovro Kuščević podnio ostavku na pozicije ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a, u utorak poslijepodne održan je koalicijski sastanak, a navečer se u središnjici HDZ-a održava zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća te stranke.

Na sjednicu je među prvima stigao Gordan Jandroković. Na pitanje je li u igri Sanja Putica kao nasljednica Lovre Kuščevića u ministarstvu uprave, odgovorio je: “Ništa vam ne mogu reći”, prenosi tportal.

Ime Sanje Putice spominjalo se i ranije u kombinacijama za mjesto šefice diplomacije. Portal Direktno pisao je i kako je ovo idealna prilika premijeru za novi početak.da osvježi Vladu, a imenovanje Sanje Putice bio bi sjajan signal da HDZ želi na ključnim mjestima sposobne, stručne, poštene i nekorumpirane osobe.

 

Podijeli objavu