Podijeli objavu

Žena koju je u ponedjeljak u Solinu brutalno pretukla grupa muškaraca, još uvijek je u šoku i ne može reći ništa o detaljima napada

U ponedjeljak navečer je u Solinu 38-godišnju ženu, B.R., brutalno pretukla skupina muškaraca te je pronađena kako leži s teškim ozljedama, slomljenom jednom rukom i obje noge. Kako piše Slobodna Dalmacija, nesretna žena je tijekom utorka još uvijek bila u šoku i nije u stanju podrobnije opisati napadače.

S obzirom na to da je 38-godišnjakinja u lošem psihičkom stanju, tako da nije u stanju reći ništa detaljnije o napadačima što se tiče fizičkog izgleda i mogućim motivima za napad, policiji je otežan pronalazak napadača.

Prošle godine je bila žrtva grupnog napada

Da stvar bude još gora, žena, koja je izjavila kako ju je pričekala skupina muškaraca i pretukla na mirnom području pri samom spoju Klisa sa Solinom, bila je žrtva grupnog napada i prošle godine. Naime, u lipnju prošle godine njezin bivši izvanbračni partner Igor Dokić (42) sa svojim susjedima odveo je 38-godišnjakinju do garaže, zaprijetivši joj ubojstvom metalnom šipkom. Tamo su se 20 minuta iživljavali nad njom te su joj metalnim škarama ošišali kosu.

Nakon svega, Dokić ju je Mercedesom povezao u nepoznatom pravcu, a ona je iz straha u jednom trenutku iskočila iz automobila, pobjegla i sve prijavila policiji koja je privela tri osobe, među kojima je bio i Dokić koji je otprije poznat policiji, piše Slobodna Dalmacija.

Podijeli objavu