Podijeli objavu

Neymar se u ponedjeljak priključio treninzima PSG-a i po svemu sudeći odradit će još jednu sezonu u dresu francuskog prvaka.

Neymar se u ponedjeljak priključio treninzima PSG-a i po svemu sudeći odradit će još jednu sezonu u dresu francuskog prvaka Neymar je u kolovozu 2017. za rekordnih 222 milijuna eura stigao iz Barcelone u PSG, a od tada se svakog prijelaznog roka piše o njegovom odlasku s Parka prinčeva. Njegov transfer aktualan je bio i ovoga ljeta, najviše se spominjao povratak na Camp Nou, nešto manje prelazak u Real.

On nije skrivao želju za bijegom iz Pariza, čak se nije pojavio ni na prozivci uoči priprema, ali u PSG-u su ostali čvrsti te su odlučili zadržati svoju razmaženu želju, jer konkretnih ponuda nije bilo.

Da, iz izvora bliskih PSG-u saznaje se da nije bilo nikakave službene ponude Barcelone koja se ionako nedavno istrošila kada je za 120 milijuna eura dovela Antoine Griezmanna iz Atletica.

Uglavnom, Neymar se pojavio na treningu i kao da se ništa nije dogodilo. Pozdravio se sa suigračima i trenerom, porazgovarao sa sportskim direktorom Leonardom oko svojeg statusa te je valjda shvatio da mu je bolje da se baci na posao, jer ne ide nigdje iz PSG-a, navodi Tportal.hr.

Inače, Neymar je ugovorom vezan uz PSG do ljeta 2022.

 

Podijeli objavu