Podijeli objavu

Španjolski nogometni prvak Barcelona ponudila je usmeno PSG-u oko 40 milijuna eura te Ivana Rakitića i Philippea Coutinha za brazilskog napadača Neymara, tvrde francuske novine L’Equipe.

One su objavile tekst pod naslovom “Very bad deal” (Jako loš posao), navodeći kako je sportski direktor francuskog prvaka Leonardo odbio tu ponudu. L’Equipe navodi kako nema nikakve pisane ponude, da je upućena usmenim putem, no da ju Leonardo nije htio niti čuti.

“Ne govorimo o takvoj vrsti informacija. Nikada ne komentiramo takve informacije”, rekao je Barcelonin glasnogovornik Ricard Amoros za Hinu.

Ivan Rakitić se u srijedu nastavio pripremati s Barcelonom za novu sezonu, te nije bio dostupan za komentar. On je dosad ponavljao kako nema namjeru napustiti katalonski klub u kojem igra od 2014. godine, prenosi Hina. Od kada je prije dvije godine na klupu sjeo trener Ernesto Valverde, Rakitić je nogometaš s najviše nastupa u Barci.

Neymar je u ljeto 2017. godine prešao iz Barcelone u Pariz nakon što je francuski klub platio tada rekordni iznos od 222 milijuna eura, a ugovor s PSG-om mu istječe u ljeto 2022. godine. Nakon završetka prošle sezone francuski i španjolski mediji izvijestili su kako bi se htio vratiti u Barcelonu. Neymar je prije nekoliko dana u programu “Oh My Goal” rekao da su mu najljepši trenuci kojih se sjeća bili kada je s Brazilom osvojio Olimpijske igre 2016. godine i kada je 2017. s Barcelonom izbacio PSG u Ligi prvaka pobjedom 6-1 u uzvratu.

Podijeli objavu