Podijeli objavu

Muž je u suprugu gurnuo 20 centimetara dugu seksualnu igračku što je uzrokovalo smrtonosno unutarnje oštećenje crijeva. Osuđen je na 18 mjeseci zatvora

Ralph Jankus (52) iz Njemačke dobio je kaznu zatvora u trajanju od 18 mjeseci za ubojstvo supruge Christel sa seks igračkom, javlja Daily Mail. Kako on tvrdi, ubojstvo je bilo slučajno jer se dogodilo tijekom grubljeg tzv. “BDSM” seksa. Njihovo vezanje i seks trajalo je 48 sati. “Možemo pretpostaviti da je to bio seksualni čin uz pristanak”, rekao je sudac Hochgürtel dok je donosio presudu, dodajući kako nije vjerojatno da će optuženi ponoviti djelo.

Nakon što je njegova supruga umrla, Ralph je na Facebooku objavio da je njegova voljena Christel umrla tek osam dana nakon njihovog vjenčanja. Prošlog tjedna, glasnogovornik suda u gradu Krefeldu potvrdio je da psihijatrijsko izvješće pokazuje da je optuženi u potpunosti odgovoran za svoje postupke. “Nema naznaka da bi se moglo tvrditi da bi ga trebalo izuzeti od kaznene odgovornosti”, rekao je glasnogovornik.

Slučajno ju ubio seks igračkom sa šiljcima

Samo nekoliko dana nakon njihovog vjenčanja, Ralph i Christel uživali su u 48-satnoj sesiji seksa kada je Jankus u nju gurnuo 20 centimetara dugu seksualnu igračku što je uzrokovalo smrtonosno unutarnje oštećenje crijeva. “To je bio predmet sa šiljcima ili materijalom kakvog možete vidjeti na četki za kosu”, rekao je  državni odvjetnik pred sudom, prenosi njemački Bild.

Tek četiri dana kasnije, Ralph je pozvao hitnu pomoć koja više ništa nije mogla napraviti da spasi Christel. Obožavatelj sadomazo igrica suočio se s optužbama za ubojstvo zbog toga što nije pozvao pomoć, iako je rekao da nije svjestan da mu je supruga ozbiljno bolesna.Kada je bio ispitan, rekao je policiji da je seks bio sporazuman i da već 30 godina sudjeluje na sjednicama BDSM-a.

Prema policijskom izvješću, Ralph je rekao da se njegova žena ranije žalila na nelagodu i da je posjetila specijalista koji je obavio kolonoskopiju, ali ništa nije pronađeno te je kako kaže, sve bilo u redu s njom. Forenzičari su zaključili da je žena sigurno imala nekakvu bodljikavu kuku u sebi, a kad je uklonjena, probušila joj je crijeva.

Sin žrtve (30) kaže da je njegova majka bila zlostavljana i da je počela nositi više odjeće na sebi kako bi sakrila ozljede i modrice po svom tijelu.

Prema onome što tvrde lokalni mediji, Christel je ranije prijavila svog partnera za zlostavljanje 2017., ali je kasnije povukla svoju pritužbu i provela neko vrijeme u psihijatrijskoj klinici. Sin tvrdi da je Ralph zlostavljao i ponižavao njegovu majku, ali je dodao: “Mislim da ga je ipak voljela.”

Podijeli objavu