Podijeli objavu

Zbog neprimjerenog postupanja s djetetom i fotografiranja u ustanovi za nezbrinutut djecu u Zvečanskoj, medicinska sestra u Beogradu suspendirana je i protiv nje će biti podnesena kaznena prijava

Medicinska sestra Đurđija A. (23) u Beogradu suspendirana je i protiv nje će biti podnesena kaznena prijava nakon što se pojavila snimka na kojoj se vidi kako neprimjereno postupa s djetetom i fotografira drugo dijete. Nakon toga, ispostavilo se da su prethodno postojale primjedbe na njezin rad, međutim Zoran Milačić, direktor ustanove za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj tvrdi kako su pitanju bile “manje primjedbe, tehničke stvari koje su se ispravile u hodu”, piše Blic.

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Memi Memson

Kao primjer naveo je da dijete ne smije ni u jednom trenutku ostati samo na podlozi za povijanje, priznao je da su imali neke “preporuke u vezi sa komunikacijom”, ali kaže da je to “normalno za mlade sestre” dok je u procesu učenja. “Ne možemo očekivati da tek nakon što je izašla iz škole sve zna, jer nekad znanja dolaze sa iskustvom”, rekao je Milačić.

Branila se kako je emotivna

Naime, medicinska sestra sa snimke je u Zvečanskoj bila je na praksi kao apsolvent Više medicinske škole. Na saslušanju branila se time da je emotivna. “Mi smo jako emotivne i jako volimo djecu. Moja prijateljica, koja je također zaposlena u Centru, a trenutno je na moru, vezana je za to dijete, pa sam ga slikala da joj pošaljem sliku”, objasnila je policiji.

Podijeli objavu