Podijeli objavu

Latinoamerikanac je ubio četiri i ranio dvije osobe u kalifornijskom gradiću Garden Grove, kada je krenuo u pljačkaški pohod provalivši na četiri lokacije

Jedan 33-godišnjak iz Kalifornije je tijekom jutra krenuo u pljačkaški pohod koji je završio s četiri ubijene i dvije ranjene osobe. Naoružan pištoljem i nožem najprije je opljačkao jedan stan u mjestu Garden Grove.

 

Harao po stambenom kompleksu

Potom je opljačkao pekaru i poslovnicu jedne osiguravajuće kuće, gdje je nožem izbo ženu. Svoj pohod je nastavio u istom stambenom kompleksu, gdje je teško ranio dvojicu muškaraca, koji su kasnije podlegli ozljedama.

‘Pljačka, mržnja i ubojstvo’

Nakon toga je 33-godišnjak odlučio opljačkati benzinsku postaju te je ondje ranio jednog muškarca. Nakon toga se odvezao do trgovine gdje je ubio zaštitara i radnika jednog lanca fast-food restorana.

Načelnik policije Garden Grovea Carl Whitney, rekao je kako se čini da je nasilje bilo nasumično te da su motivi iza zločina “pljačka, mržnja i ubojstvo”. Pljačkaš i ubojica se predao policiji po izlasku iz trgovine. AP doznaje da je osumnjičeni Latinoamerikanac, kao i njegove žrtve.

Podijeli objavu

Odgovori