Podijeli objavu

Legendarni bivši češki veznjak Pavel Nedved danas radi kao potpredsjednik Juventusa u kojem je proveo osam igračkih godina i s kojim je ispisao povijest. Iako je Juve u prošlosti puno naslovnice skandalima s namještanjem utakmica i sličnim nelegalnim radnjama, ovoga puta klub nije na udaru svojom greškom, već upravo Nedvedovom.

Nedved se našao u središtu velikog skandala kada su češki mediji otkrili da je 46-godišnji bivši nogometaš u vezi s upola mlađom djevojkom. Potpredsjednik Juventusa snimljen je kako uživa u društvu 23-godišnje Lucie Anovčinove.

Fotografi češkog tabloida Blesk ulovili su ih u Londonu, a tamo su otišli zato što je Lucie velika ljubiteljica konja, a i sama se bavila jahanjem. Ovo je samo točka na i raspada njegovo braka koji neko vrijeme ne funkcionira.

Nedved i njegova supruga Ivana prošle su godine proslavili 25 godina braka što znači da je bivši nogometaš bio već tri godine u braku kada se rodila njegova današnja djevojka. Uskoro bivši supružnici imaju dvoje djece, Ivanu i Pavela, a šok javnosti bio je još veći kada su doznali da je Nedvedova nova djevojka samo godinu dana starija od njegove kćeri Ivane, navodi Dnevnik.ba.

Nedved je kroz godine često naglašavao da mu je obitelj na prvom mjestu, a medijima je jednom otkrio i zašto su djeca nazvana po njemu i supruzi.

“Kada nas više ne bude, na svijetu će ostati Pavel i Ivana koji će se voljeti”, govorio je u to vrijeme još zaljubljeni Nedved.

Ljubav je očito pukla pa je Pavel pronašao novu zanimaciju zbog koje je sada u središtu pozornosti medija u Češkoj, ali i u ostatku svijeta.

 

Podijeli objavu