Podijeli objavu

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim mlađim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka.

Morski.hr neslužbeno doznaje da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

Od dobro upućenog izvora doznaju da su u Nacionalni park Krka stigli rent a carom.

”U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu”, doznaje Morski.hr.

Podsjećamo, policija je u subotu oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe.

Prema jučerašnjim navodima portala Morski.hr, njihova je tijela slučajno pronašla osoba koji je u rijeci ronila s maskom.

”Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci”, prenosi se izjava očevica.

Ravnateljica Nacionalnog parka Krka Nella Slavica izrazila duboku sućut obitelji i prijateljima stradalih posjetitelja Nacionalnog parka. Potvrdila je da je utopljenike pronašao jedan od posjetielja. Kazala nam je i kako uprava Parka razmišlja da se uvede zabrana kupanja na tom dijelu Krke.

Što je pravi uzrok smrti mladih turista – vir, slabe plivačke sposobnosti ili nešto drugo – pokazat će kriminalistička istraga koja je u tijeku. Policija

Na istom mjestu se u svibnju 2016. godine utopio državljanin Singapura.

Podijeli objavu