Podijeli objavu

Mlada turistkinja s francuskog govornog područja planirala je nezaboravno ljetovanje na Hvaru.

Julie (22) je s prijateljima preko popularnog servisa Booking.com unajmila vilu za 6420 eura za 10 osoba. Međutim, kad je stigla na lokaciju gdje je trebala biti vila, doživjela je pravi šok. Dočekalo ih je gradilište!

”Došla sam u Hrvatsku 18. 8. 2019. Vila koju smo rezervirali i platili 6.420 eura za grupu od 10 osoba, smještena na otoku Hvaru, bila je prijevara”, napisala je Julie na Twitteru.

Na snimci koju je kasnije objavila jasno se vidi da je umjesto objekta na oglašenom mjestu šljunčani puteljak, šikara te nekoliko bagera i kamiona.

U kratkom opisu videa Julie je napisala da ih je na ulazu lokacije rezervirane putem Bookinga dočekala pustoš i pet sati razgovora sa službom za korisnike.

”Nakon što sam kontaktirala službu za korisnike, oni su nas fino povukli za nos i ponudili nam ili opciju povrata novca u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smještaja, ali o našem trošku. Trenutno se nalazimo u Splitu bez ikakvog prenoćišta i bez ikakvog rješenja”, napisala je očajna djevojka.

Dodaje kako ovo nije prva propala rezervacija za istu lokaciju, prenose Vijesti.hr.

”Neprihvatljivo je da je rezervacija bila moguća i nakon što smo saznali od susjeda da se nedavno ista stvar dogodila i drugim ljudima. Užasna služba za korisnike u Bookingu. Jedan zaposlenik Bookinga nam je objasnio da ‘nije njihov problem što spavamo vani’. Neprihvatljivo”, piše Julie.

 

Podijeli objavu