Podijeli objavu

Ljetni prijelazni rok završava 2. rujna, a bliženjem istog pojavljuju se sve luđe kombinacije

Na pomolu je veliki posao između Barcelone i Juventusa. Tako bi se moglo zaključiti po onome što se zadnja dva dana piše po talijanskim i španjolskim medijima. Marca je u utorak objavila da bi Ivan Rakitić, mogao preseliti u Juventusa, dok bi u suprotnom smjeru trebao Emre Can.

Taj transfer bi mogao utjecati i na budućnost Marija Mandžukića, navela je Marca, a dan kasnije talijanski Tuttosport pojasnio je kako.

HRVATI NA NASLOVNICI PRESTIŽNOG LISTA: Sprema se razmjena između Barce i Juvea, Mandžo i Raketa u glavnim ulogama? 1

Miranda seli u Torino

Naime, Mandžukić bi trebao završiti na Camp Nou, dok bi u Torino preselio Juan Miranda. Tuttosport je ovo predstavio kao skoro gotovu stvar.

Isto je i u slučaju Rakitić-Can. Međutim, ne treba zaboraviti kako je Vatreni u više navrata izjavio da ne želi napustiti Barcelonu. Mundo Deportivo pak navodi da Emre Can nije tip igrača koji bi odgovarao Barci te da pokriva samo jednu poziciju u veznom redu i to onu koja je krcata igračima.

Mandžukić je, pak, postao višak u Juventusu dolaskom Maurizija Sarrija. Bio je na pragu Manchester Uniteda i Bayerna, ali se na kraju niti jedan od ta dva posla nije realizirao.

 

Podijeli objavu