Podijeli objavu

Na izjave predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i saborskog zastupnika Milorada Pupovca o nedavnom napadu na pripadnike srpske zajednice kod Knina osvrnuo se na svom službenom Facebooku predsjednički kandidat Miroslav Škoro. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Znakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića.

Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatru i očito želi profitirati na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti. Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, “toplo srce, hladna glava i čiste ruke”.

Škoro Pupovca usporedio s Vučićem: Umjesto da smiruje tenzije, nadolijeva ulje na vatru, kao da je inspiraciju našao na velikosrpskom derneku 1Očito se g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirira za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegovog glavnog koalicijskog partnera, koji šutke prelazi preko takvih izjava”, napisao je Škoro.

PUPOVAC KAO VUČIĆZnakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi…

Gepostet von Miroslav Škoro (službena stranica) am Samstag, 24. August 2019

Izvor: Slobodna Dalmacija

Podijeli objavu