Podijeli objavu

Fra Igor Barišić (38), župnik iz Hrastovice, mjesta u okolici Petrinje, netragom je nestao prije nekoliko dana, a informaciju o tome je nakon prijave sisačko-moslavačkoj Policijskoj upravi objavila i Nacionalna evidencija nestalih osoba na svojoj web stranici nestali.hr.

Barišić je rodom iz Slavonskog Broda, a prebivalište ima u Hrastovici, u kojoj vodi župu, koju je svojedobno, inače, vodio današnji sisački biskup Vlado Košić. Visok je 170 centimetara, ima ravnu crnu kosu, slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka, 21. kolovoza, nosio je donji dio trenirke i tamniju majicu kratkih rukava te tenisice nepoznate marke i boje, piše Jutarnji.hr.

Drugih informacija o njegovu nestanku nema, a policija moli da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o fra Barišiću to dojave ili najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192 ili pak na email adresu nestali@nestali.hr.

NESTAO ŽUPNIK IZ ŽUPE KOJU JE NEKADA VODIO DANAŠNJI BISKUP VLADO KOŠIĆ: Fra Barišić je posljednji put viđen prije nekoliko dana, policija moli pomoć 1
Podijeli objavu