Podijeli objavu

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave (PU) splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojega su pripadnici Interventne jedinice policije 23. kolovoza u Splitu zatekli sa 120,1 grama kokaina i 4,2 grama ecstasyja, a u vozilu kojim se koristio uočili su digitalnu vagu za precizno mjerenje i dva preklopna noža, izvijestila je splitska policija.

Rekli su da je 37-godišnjak uhićen i priveden, a nakon kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu te je doveden pritvorskom nadzorniku. Policija je uz to protiv njega podnijela i optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U drugom, izdvojenom slučaju, trogirska policija uhitila je i kriminalistički istražila 42- godišnjaka kojega sumnjiče za počinjenje istoga kaznenog djela, javlja Hina. Pretragom njegova stana na trogirskom području 22. kolovoza pronađene su četiri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 250 centimetara te pištolj za koji je utvrđeno da je u ilegalnom posjedu kod osumnjičenika. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Podijeli objavu