Podijeli objavu

Njima je najteže pronaći ljubav, a jeste li vi među ovim horoskopskim znakovima?

Bik

Uvijek u petoj brzini, Bikovi tijekom cijelog svog života imaju priliku upoznati izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mjestima. Veseli i pomalo bučni, a uvijek izuzetno zanimljivi, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju i prije braka imaju mnoge veze.

Tako i uspijevaju iskristalizirati u svojoj glavi pored kakve osobe žele provesti život. Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu s kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više se oslanjanjući na intuiciju nego na racionalno razmišljanje.

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili sve na svijetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, onda će ta strana itekako to moći iskoristiti i pretvarati se da je ono što nije, kako bi Bika navela što prije na brak. I čim prođe malo vremena nakon vjenčanja, bračni suputnik pokazuje svoje pravo lice.

Čak i kad je u braku s izuzetno tolerantnom osobom, Bik će se i dalje htjeti kretati na tisuću mjesta i često će zapostavljati kuću i obiteljski život.

Ako mu osoba s kojom je u braku pokaže da može i bez njega nesmetano funkcionirati, proradit će sujeta i počet će se inatiti, što može dovesti do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, napravit će sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile.

Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne veže, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dopušta da ga itko gazi.

Djevica

Pripadnici ovog zemljanog znaka nesumnjivo vole biti u centru pažnje, a to im lako polazi za rukom jer su izuzetno inteligentni, šarmantni i nadasve duhoviti.

Rado su viđeni u svakom društvu, ali ih osobe suprotnog spola češće doživljavaju kao prijateljsku figuru nego kao materijal za vezu, što je najčešći razlog zbog kojeg nisu imali previše veza prije samog braka.

Naravno, ima i onih Djevica koje zavode gdje god se pojave, ali to su više avanture nego ozbiljne veze. Kada upoznaju osobu za koju se zaista žele vezati, pravit će se da neke mane druge strane ne vide i smatrat će da će uspjeti s vremenom preoblikovati partnera po svojoj želji.

To čine jer je u prirodi Djevice da iznad svega žele zajedništvo. Samoća ih neopisivo plaši pa im je najčešće to glavni motiv za brak. Nakon jednog razdoblja, kada se trude maksimalno udovoljiti drugoj strani, na površinu će isplivati sve one mane partnera pred kojima su zatvarali oči i to će ih početi neopisivo smetati i gušiti.

Pored toga, bavit će se i analizom svakog postupka bračnog partnera jer su Djevice inače po prirodi sklone sve pojave u svom životu raščlanjivati do najsitnijih detalja.

Još ako je u braku s osobom koja ne može i neće prešutjeti takvo ponašanje, eto velikog razloga za emotivna previranja, jer Djevica smatra da je ona uvijek u pravu i da ona sve najbolje zna.

Kada u bračnim odnosima ne funkcionira sve baš kako treba, često je sklona izvanbračnim aferama, ali će manje-više uspjeti pred drugima zamaskirati svoje izlete i svoj brak predstaviti izuzetno stabilnim.

Ono što je zanimljivo, koliko god da joj disfunkcionalni brak ne odgovara, Djevica nikada neće biti inicijator da se na tu priču stavi točka.

Glavni potez vuče druga strana jer joj je dosta rasprava, sitničavosti i predbacivanja Djevice za sve i svašta. Kada postane ponovno slobodna, Djevica ne gubi vrijeme i ubrzo pronalazi novog partnera jer, ponavljamo, ona ne želi da funkcionirati sama.

Vaga

Glavni aduti ovog zračnog znaka su što su u stanju svakog opčiniti svojom pričom, protkanom humorom i što odaju dojam izuzetno smirene i racionalne osobe, pa im nije teško zavesti onog koga žele.

Nisu imuni na prolazne veze, ali ipak preferiraju one duge i najčešće za bračnog partnera odaberu osobu s kojom su provele dosta vremena. Međutim, ponekad se ispostavi da taj period proveden s drugom osobom u vezi nije garancija za dug i stabilan brak.

Vage su često negdje između neba i zemlje, između vlastitih želja i mogućnosti pa iako su svjesne da možda mogu bolje, one u brak uđu s osobom koja im po intelektualnim i drugim sposobnostima nedovoljno odgovara.

U njihovoj je prirodi da su neodlučne i da konstantno razmišljaju jesu li nešto mogle bolje napraviti, što može drugoj strani neopisivo ići na živce.

Još ako ih partner ne želi saslušati i razumjeti, Vaga postaje izuzetno hirovita i tjera mak na konac, tako da su burne, ali kratkotrajne svađe sastavni dio njenog bračnog života.

Kada definitivno shvati da u njegovom braku ne ide onako kako je zamislio, pripadnik ovog znaka će pokušati eventualno rješenje tog problema odgoditi do daljnjeg, a do tada će većinu vremena provesti u nekoj aktivnosti s prijateljima ili u pokušaju da upozna drugu osobu koja će ga zaista razumjeti.

Čak i da pronađe takvu, ta veza će biti više platonska. Kada shvati da je pored jedne osobe, a želi biti pored druge – uglavnom ne poduzima ništa konkretno nego pušta da vrijeme pokaže što je najbolje za nju.

Ako se i potrudi stvar uzeti u svoje ruke, odluka Vage nikada nije definitivna – ono što je čvrsto odlučila preko noći, već idućeg dana činit će joj se kao totalno glupa ideja!

Iz braka uglavnom izlazi zahvaljujući sporazumnom dogovoru s partnerom koji je svjestan da su emocije nestale, pa je najbolje da svatko krene svojim putem.

Vagi je potrebno vrijeme da preboli, ali ona nikad ne prestaje vjerovati u pravu ljubav i u stanju je biti u vezi s koliko god ljudi da je potrebno ne bi li na kraju zaista našla i kraj nje ostala – do kraja života, piše espreso.rs.

Podijeli objavu