Podijeli objavu

I prije samog rođenja – princeza Charlotte, jedino žensko dijete princa Williama i Kate Middleton – bila je u središtu javnosti.

Britanci prate svaki korak vesele 4-godišnjakinje, pa je tako bilo i danas. Poseban dan i za ponosne roditelje – Charlottin kraljevski prvi dan škole.

Čini se da se od škljocanja pustih fotoaparata, ali i prisutnosti televizijskih kamera četverogodišnja princeza Charlotte malo sramila.

Skrivala se iza mame, vojvotkinje od Cambridgea, dok je u društvu starijeg brata Georgea i tate, princa Williama stizala u školu Thomas’s Battersea.

Školu pohađa 560 dječaka i djevojčica u dobi od četiri do 13 godina. Školarina iznosi oko osam tisuća funti, odnosno nešto manje od 65 tisuća kuna, ali obzirom na to da i stariji brat George pohađa istu školu, kraljevski par dobio je popust, pa za svako dijete plaćaju samo 6 tisuća i 305 funti.

Za mnoge poprilično nevjerojatno, ali jednako medijsko uzbuđenje vladalo je i prije dvije godine kada je princ George krenuo u školu.

Kao i većinu članova kraljevske obitelji svijet princezu Charlotte, kao i njezinu braću Georga i Louisa promatra od samog rođenja. Doslovno.

Njezino prvo pojavljivanje bilo je svega 10 sati nakon rođenja. I od tada je neodoljiva princeza prava mala zvijezda zabavljala je sve kad je došla u bolnicu vidjeti mlađeg brata Loiusa, navode Vijesti.hr.

A radosna je bila i na službenom pojavljivanju povodom rođendana Kraljice Elizabete.

Iako je sada već ozbiljni prvašić princeza Charlotte, i dalje je neodoljiva.

Podijeli objavu