Podijeli objavu

Pljačkaš je 61-godišnju ženu udario nakon čega je ona pala u nesvijest, a kamere su snimile kako ju je vukao kroz kuću

Lažni dostavljač je ozbiljno napao i ozlijedio tri osobe u njihovom domu i to tijekom dana, piše Independent. Incidenti su se dogodili u Engleskoj, u gradu Lutonu, a napadač je snimljen na CCTV kameri. Među žrtvama su 61-godišnja baka i njena 14-godišnja unuka. Pljačkaš je 61-godišnju ženu udario nakon čega je ona pala u nesvijest, a kamere su snimile kako ju je vukao kroz kuću.

Isto je učinio i s djevojčicom čija je čeljust pukla u naletu udarca. Teta djevojčice (27) je odmah nećakinji pohitala u pomoć kada je vidjela što se događa, no snimka pokazuje kako je napadač i tetu više puta udario. Na snimci se čuje da je napadač engleski govorio s istočnoeuropskim naglaskom, a uspio je i pobjeći. Obitelj kaže da su nakon ovog incidenta u velikom šoku. Teta je kasnije dala izjavu i rekla da je 14-godišnja nećakinja jako ozlijeđena, da je u bolnici i da će sutra morati na operaciju jer ima polomljene kosti.

Iz policije kažu da lopov nije uzeo vrijedne stvari, samo zvučnike, ali da je zato jako ozlijedio troje članova iste obitelji. Policija i dalje istražuje slučaj, no počinitelja još nisu uhvatili.

Podijeli objavu

Odgovori