Podijeli objavu

24sata neslužbeno doznaje kako je napadač navodno hrvatski vojnik

Na području Like muškarac je drvenom letvom izudarao dječaka te mu slomio ruku, samo zato što ga je zatekao na barci.

„Nismo nikakvu štetu radili na barci, ništa, samo smo sjedili. Taman smo htjeli otići, kad je muškarac iz svojega dvorišta izišao s letvom u rukama, 10 centimetara širokom i dugom manje od metra. Govorio je: ‘Što radite ovdje, djeca bježite ća!’. Moja tri prijatelja su uspjela pobjeći, a ja nisam jer su mi mobitel i novčanik ostali na podu. Htio sam dohvatiti svoje stvari, kad me uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Obranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku“, prepričava dječak za 24sata.

Policiju je pozvala tek Hitna pomoć. „Policija je na mjestu događaja utvrdila da se u četvrtak oko 18 sati uz obalu nalazila barka nepoznatog vlasnika, a u koju je ušlo dijete (14), koje je po ruci drvenim predmetom udario 43-godišnjak.

„Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede, prijelom podlaktice ruke. Muškarac je uhićen, protiv njega je podnesena kaznena prijava, a nakon saslušanja u nadležnom odvjetništvu pušten je da se brani sa slobode“,  rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

24sata neslužbeno doznaje kako je napadač navodno hrvatski vojnik.

Dječak kaže da je već ranije jednom prilikom vidio muškarca koji ga je napao, „Svatko je bio na kupanju sa svojom obitelji. Sjetio sam se da smo tad razgovarali. Bio je normalan, dobar, zezao se sa mnom. Ne znam što je kod njega sad izazvalo ovakvu reakciju. Jako sam prestrašen, bojim se da se to ne ponovi i sad me je strah“, rekao je 14-godišnjak.

 

Podijeli objavu

Odgovori